Smart-advertising.nl
Spoorakkerweg 2b
5071 NC Udenhout
T 013 - 511.71.20
F 013 - 511.35.47

Wie zijn wij?

Smart-advertising - www.smart-advertsing.nl - is een initiatief van Multika BV uit Udenhout. Multika is een onderneming ruim 33 jaar werkzaam op het gebied van productie*, inkoop en levering van kunststof plano materialen. Onze platen vinden hun weg naar vacuumvormers, displaybouwers en de zeefdrukindustrie.

De klanten uit deze marktsegmenten verwerken onze halffabrikaten tot allerhande kunststof eindproducten zoals dashboard-onderdelen voor de automobielindustrie, skiboxen of bijvoorbeeld computerbehuizingen, dit door onze platen te vacumeren. Displaybouwers maken van onze producten in diverse vormen en kleuren de meest prachtige winkelpresentaties voor bekende retailers en internationale brands. (Zeef)drukkers gebruiken onze kunststofplaten voornamelijk voor deze bedrukking tot point of sale materialen.

Met Multika B.V. als moedermaatschappij heeft, smart-advertising dus alle kennis in huis op het gebied van de meest uiteenlopende kunststof materialen. Met recht kunnen we stellen dat we 'kenners in kunststoffen' zijn.

*productie: voor het maken van halffabrikaat kunststoffen kopen wij zelf machine-capaciteit in bij diverse extrusiebedrijven in Europa.